Idag har jag och min finaste varit tillsammans ett helt år. Sjukt vad tiden går fort när man har roligt! 

Det som är något slags av öde är ju dock att vi, previs innan vi blev tillsammans, var i Paris ihop…. Läskigt nästan, med tanke på vad som hänt där nu dessa dagar. Hur som helst, detta ska inte handla om Paris eller Frankrike nu, utan om hur mycket man kan göra på ett år gemensamt. Mycket har hänt och man har sina up and downs, men frågar du mig har vi haft fler ups än downs!  Jag är så otroligt lycklig över att ha fått dela ett helt år med en så fin kille som Henke ❤️

Vi har i alla fall hunnit med resa till Malaysia/Singapore/Thailand i tre veckor i våras, Ullared, Falsterbo, en helg hos mina kusiner i Strömstad, köpt husvagn, flyttat ihop, skaffat två katter, lärt känna fler av varandras vänner, storstädat och rensat som slutade På tippen och såklart massa myskvällar både hemma och i stan och mycket mer! 

Så lycklig, tack bosiboo för att jag får vara din <3