Igår hade jag turen att träffa på en gammal stallkompis och hennes mamma på tävlingarna, de är nämligen medlemmar i klubben som håller i tävlingen så de hjälper till som funktionärer. Tack vare det lyckades jag få filmat min runda trots att jag åkt dit själv, sååå tacksamt att kunna kolla i efterhand och utvärdera. Det är nog i stort sett enda nackdelen med att åka själv, att man inte får någon film med sig hem!

Hur som helst, jag är nöjd med rundan. Linjen 4a-b och 5an blev inget vidare, annars lyssnade han fint och hoppade bra. Hade önskat att han öppnar upp lite mer bak egentligen, men svårt att lära en gammal hund sitta. Skäms lite över min ridning emellanåt, jaja nog gnällt jag är nöjd med rundan med tanke på at det är vår 4e start i år och att jag inte tränat mycket alls. Nu är jag taggad på resten av året, har en plan i mitt huvud, motivation och ett mål med ridningen igen!