Idag har jag varit hästledig, så efter jobbet intog jag soffan framför OS-dressyren. Alltså vilken fröjd det är att kolla på Charlotte Dujardin och Valegro, de förtjänade verkligen att vinna. Bli så glad över hennes ridning, allt ser så enkelt, mjukt och harmoniskt ut och hur rörd hon blir efteråt pekar ju bara på hur mycket hon verkligen älskar den hästen. Åh, mitt hjärta <3 Tinnes ritt var också helt otrolig, tyvärr en kostsam miss på slutet men Anton är ju sååå fin att titta på när de dansar fram! Patrik och Deja var också fina såklart, bättre idag än de andra dagarna men det ser liksom lite jobbigt ut ibland och det tror jag drar ner rätt mycket när man sedan jämför med de ekipagen som bara dansar fram och är så extremt samspelta!
Lite skillnad från gårdagens hoppning där två världsryttare blev diskade pga hur de bestraffade hästarna… Visst, det var en sjukt svår bana och ibland behöver man hjälpa hästen lite med spöet men det är faktiskt inte okej att bestraffa. Många kända ryttare gick inte vidare individuellt, däribland våran Roffe – vilket såklart är jättesynd men vi har Peder och Henke på 0 fel så svenskt medaljhopp vill jag påstå att det finns ändå!

I övrigt har jag pillat lite med hemsidor, dels min egen design här som ni säkert ser och som jag skrev om tidigare ikväll. Men jag webbmastrar också några andra sidor som jag pillat lite med ikväll, skönt att kunna bocka av sånt småpill på att göra listan! Har dessutom lagat mat för ett helt kompani, korv stroganoff på en hel falukorv, frukostmatlåda till imorgon och två pajer inför fredagens styrelsemöte med föreningen där vi ska ha OS-mys till finalen med lite knytkalas, så mysigt! Nu ska jag sova så jag är pigg på jobbet imorgon, därefter blir det OS-hoppning i stallet, följa med Carro på Pay&Jump med hennes fina häst och tömköra Sam. Dagarna går fort när man har fullt upp, men nu kommer några dagar där Henke jobbar kväll så då ses vi inte alls vilket är tråkigt, och i helgen är jag uppbokad hela helgen. Ska verkligen bli så skönt att komma i ordning i stallet och få lite rutin på vardagen, sedan blir mitt nästa mission att inte boka upp varenda helg så jag får lite tid till övers med Henke… <3

namnlöst-552