En intensiv dag på jobbet utan varken frukost eller fikarast, men jag ser det positivt och hoppas att jag kan ta igen den tiden rast på fredag och sticka lite tidigare så jag hinner hem till OS finalen istället. Efter jobbet kollade jag på OS-hoppningen där det var final för lagen, Sverige gick tyvärr inget vidare men Peder ligger delad tvåa inför finalen på fredag – det blir en spännande eftermiddag helt enkelt! Vi ska kombinera det med styrelsemöte för Hisingens Ryttarsällskap och lite Kick-Off med knytkalas & OS-final, det blir en bra kväll helt klart 🙂

Stallet blev lite senare idag, eftersom jag var tvungen att kolla klart på OS. Jag och Carro red ut bort mot Öxnäs och tillbaka, hennes häst fick gå över bron för första gången och Sampa fick öva på att forma sig för skänkeln. Framförallt för vänsterskänkeln som jag inte riktigt får igenom, han släpper liksom stödet på ytter då precis som om han inte riktigt kan stretcha ut höger sidan – vi får jobba på det! Släppte lite på slutet, och han vilade ju igår så det är klart att han inte var riktigt lika mjuk idag som han var sist efter dagar med massage, tömkörning och sedan uteritt 😉 Påvägen hem skulle vi ta raksträckan i galopp, så Carro fattar galopp och Sam får något jäkla damp. Drar upp huvudet och studsar upp och ner som en jäkla ponny, halsen blev så kort så jag nästan kunde ta i bettringarna och så drog han. Jag fick mjölksyra i armarna, fick rida sick-sack med byten för att få honom att inte dra iväg i all världens väg. Inte direkt avslappnad form, men för att mina armar skulle klara resan och för att jag inte skulle få whiplash av allt studsande… Ponnybus Sam <3

Efteråt fick han massage, alla grejer putsades och sedan fick dem gå ut för natten igen. Nu har jag duschat och förberett kläder och väska för imorgon, klockan har slagit 22 och det innebär sovdags, så godnatt!