God dag!

Jäklar vilket oväder det var inatt, helt jäkla galet! Igår stod jag och Carro i stallet och funderade på huruvida vi skulle släppa ut hästar över natten eller ej, men efter att ha kollat vädret och sett att det väntades regn hela natten och i och med att Carro ändå skulle till stallet på morgonen innan jobbet valde vi att låta dem vara kvar inne. Åh gud vad tacksam jag var för det när jag vaknade inatt av alla smällar som avlöste varandra! Klockan var väl halv ett, och jag for upp och drog ut varenda kontakt. I början var det lite mysigt, för även om det lös upp och small bra så var det en bit bort, men sedan kom det närmre och närmre och då är man inte kaxig och det är inte lika mysigt längre. Tillslut slog det ner inne på gården, jäklar vad det small vill jag lova, ett under att inga fönsterrutor gick sönder!

Blev lite avbruten sömn inatt pga det, men var ändå helt okej att gå upp imorse. Nu är det lunch och sedan har jag lite mer pill och ett möte kvar idag innan jag ska hem. Idag är jag hästledig och har istället bokat in ”Henketid” i min kalender, eftersom jag alltid har fullt upp får jag göra det så jag inte bokar in något annat 😉 Jag hoppas att vi ska göra lite nytta, som att borra för att sätta upp kattnät och lite annat skoj i lägenheten. Vore skönt att bli klar med det. Så ska det antagligen lagas mat i stora lass också, så är det när man jobbar och ska ha matlåda men alltid kommer hem sent, då är det bäst att passa på när man har tid 😉

IMG_2522.JPG