Sista augusti, tiden går grymt fort måste jag säga… Hur som helst, idag väntar det hoppträning igen – ÄNTLIGEN! Sist var innan midsommar… Bara ett problem, att min transport är inlämnad för att fixa gummimassan på golvet som hade släppt och gått hål på på ett ställe och skulle bli klar först i början av nästa vecka. Som tur är var Anna&Magda snälla och låter mig ha deras transport både idag till träningen och på lördag till tävlingen – tack snälla ni <3 Tänkte att problemet var löst, men kom på att jag ska hämta Judith på söndag… Och med tanke på hur det gick sist vill jag helst ha min egen transport om något händer och skulle gå sönder, plus att jag vill kunna ha igång kameran när jag kör för säkerhetsskull.. Fick i alla fall tag på killen som fixar transporten och han ska snällt nog fixa det sista i helgen så jag kan hämta den på söndag fm innan vi åker till Tjörn & Judith. Får bara lasta henne på andra sidan (fast rätt sida för henne – åtminstone så hon åkte sist) så det ska nog lösa sig, PHU…

Transporten får ju sig ett lyft nu med nytt däck, lagat golv och snart en hel front. Ska även byta stänkskydd och beställa en ny frontventil. Sedan fattas det bara lite polering / målning så kommer den ju nästan bli som ny igen! Himla skönt faktiskt, att ha kollat golvet och att de inte var dåligt! En lättnad såklart eftersom man alltid är rädd att det ska hända något man inte kunnat påverka när man kör!