Shit vad snabbt veckorna går, det går i ett När man jobbar. Känns som det är stor skillnad mot när jag pluggade, eller så inbillar jag mig bara det! Hur som helst, gårdagens bjöd på en halvstressig dag på jobbet men jag lyckades lösa alla problem – äntligen!
Efter jobbet åkte jag till stallet för att rida ”långtur” med Carro. Innan vi red kollade vi dock på dressyren i stallet, jag hade med min dator 😉 Vi red runt säve och tjatade massor om allt – blev mycket skritt eftersom vi pratade och tog därför 1,5h haha. 
Efteråt gjorde vi i ordning hästarna, sedan fixade vi lite i stallet – ställde i ordning, satte upp krokar, satte handtag på avdelningsgrinden i sommarhagen. En del småpill helt enkelt, jag har en lista med saker jag vill fixa inför inflytten för de andra i höst. Åh tror verkligen det kommer bli så bra ??
Nu är det fredag, jag har lovat mig själv att få äta lunch ute idag på jobbet. Sedan först mystid med Sam & lite Tömkörning innan det är fredagsmys med Henke ❤️

PS. Vi duschade katten igår, han luktade så äckligt. Han var sådär nöjd, men det gick ändå långt över förväntan. Han är som en hund… Haha! Nu luktar han gott igen 😉