Jag vet med mig att jag är en väldigt driven person, jag ser alltid till att slutföra det jag tar på mig. Även om det oftast är lite för mycket för att hinna med i min vardag. Jag älskar när det händer saker, jag älskar att kunna hjälpa och göra andra glada med sådant som jag själv brinner för eller framförallt kan.

Jag tror även att det är på grund av den personligheten som jag har otroligt svårt för att samarbeta med (eller ens kolla på…) ineffektiva människor. Det stör mig något otroligt när en människa tar på sig ett ansvar som de sedan sköter halvdant, långsamt eller struntar i, och minst lika illa är det när man tar på sig en roll i en grupp av något slag (styrelse, projekt, osv) och sedan inte kan ta ansvar själv utan det behövs påminnas 1000 gånger.

Tror säkerligen att många jag jobbat med eller i närheten av på ett eller annat sätt genom mina år har stört sig på hur jag vill producera, hela tiden mer och mer, med höga mål och krav på mig själv. För att få ett bra slutresultat, för att bli klar och för att kunna visa upp en slutprodukt som jag är stolt över. Det är helt okej att störa sig, men jag är sådan och jag kommer inte ändra på det för jag anser själv att det är en bra egenskap. Mitt bästa tips till sådana som mig – omge er med likasinnade, inte dem som trycker ner och dödar motivationen man har utan som uppmuntrar, bidrar och ger energi. Det har jag lärt mig genom åren, att det är något som för en framåt och som utvecklar ideér och tankar ännu snabbare från dröm till verklighet. MEN – inte bara någon som sprutar ideér men som inte vill genomföra en enda utav dem själv utan försöker lägga över allting på någon annan, då har vi snabbt ett problem som gör att du själv kommer sitta där med tunga vikter på dina axlar och dra runt allting likt en oxe. Det håller inte i längden. Antingen tar orken eller motivationen slut, vet inte vilket som vore värst…

Många vet säkert att jag sitter som ordförande i den nystartade ridsportsföreningen Hisingens Ryttarsällskap och jag jobbar nu stenhårt för att få igång den. Då vi inte har någon egen anläggning så kämpar jag, med några mer i spetsen, på för att kunna erbjuda aktiviteter av olika slag som inte kräver en egen anläggning utan där vi kan hyra in oss eller vara på andra platser vi har tillgång till. Jag vill att vi ska ha ett bra utbud av aktiviteter, att det ska hända saker åtminstone 1 gång per månad men det behöver inte alltid vara så märkvärdigt! Alltifrån en gemensam fysträning till en tömkörningskurs eller anordna en tävling, jag är alltid öppen för förslag! Som en liten, nystartad, klubb kämpar jag med att bygga upp en grund i styrelsen så att vi står på stadiga ben och att sedan ragga ännu fler medlemmar som vill vara med oss, har även ett samarbete med en annan klubb på G, något som jag tror gynnar oss – ensam är inte alltid starkast.

Självklart finns det även för mig vissa saker jag arrangerar hellre än andra, och det beror såklart på intresse. Jag tror stenhårt på att har man inget intresse så blir det inte helt 100 bra, hur mycket man än försöker. Den där sista gnistan kommer aldrig finnas där ändå, den kommer bara av genuint intresse.

Även på jobbet sitter jag i en roll där jag måste ta tag i saker och ting, alltså i en sådan position jag gillar att vara. Utmaningen med mitt jobb är dock att jag inte är så van och insatt i branschen, men jag hoppas att jag lär mig fort. Tycker själv att jag utvecklats enormt på bara de 2 månader jag jobbat hittills och eftersom jag hela tiden vill och suktar efter att få lära mig mer ser jag inget hinder i en snabb utvecklingskurva! Extra roligt var att jag faktiskt fick massor av beröm idag på jobbet, för att jag var framme i planering och tänkte logiskt för att spara både tid och pengar – som såklart är en viktig del! Det var riktigt roligt att höra att någon, redan trots min orutin, var imponerad – det värmer såklart gott!

Förövrigt är jag ett riktigt list och post-it freak, jag tror det är en genväg till att kunna organisera. Att faktiskt ha det nerskrivet och antingen kunna bocka för eller slänga post-it lappen när det är utfört och klart. Personligen vill jag skriva det a la old style med papper och penna, medan vissa föredrar digitalt.

Sjukt långt och flummigt inlägg, vet egentligen inte vad jag vill komma mer än att jag önskar att fler var positiva och stöttande i ideér istället för att se det som något jobbigt och ogenomförbart. Jag säger inte att jag har gjort någon större succé, men jag vet att jag uppnått en nivå som jag själv är nöjd med i takt med allt annat jag gör i mitt liv, jag vet också att jag har stora mål & drömmar som jag kommer se till att de blir verklighet, sålänge jag fortfarande har samma beslutsamhet, motivation och brinnande intresse för det när det är ”dags”! 😉

sucessplando