Saker och ting gick inte helt som jag ville under måndag-tisdag denna veckan, men sånt är livet ibland. Då handlar det bara om att hitta tillbaka, finna motivation i tillvaron och fortsätta där man var istället för att gräva ner sig i hur det kunde varit. Ni vet – när man varit så inne på att någonting ska hända, och så sätter någonting stopp för det så att vardagen man hade innan och kommer att fortsätta i nästan känns främmande?

Jag kan åtminstone sätta fet-check på 2 av 5 saker som jag hade planerat för att förändra mitt liv, tror att alla förstår att en utav dem är jobb nu när jag går ut som civilingenjör till sommarn. Papprena är inte påskrivna ännu, men vi har ett muntligt avtal så det är så gott som klart och då är tanken att gå rakt in i produktionen redan i juni för att sedan få hela juli ledigt! Sak nummer 2 håller jag lite hemligt ett tag till, några har fått veta, men behöver ta ett sista beslut gällande det vad gäller tidsram innan jag briefar det här – men det kommer bli så kul!

img_4405.jpeg

Idag ägnar jag dagen åt att plugga hemifrån. Gick upp svintidigt och hoppade på bussen 06.13 för att åka med på ett möte gällande en paddockbyggnation, när jag åkt en hållplats ringer de och säger att mötet är inställt. Jahopp, så blir det ibland, så jag hoppade av bussen igen och gick hem. Då tog jag tag i mitt liv och färdigställde min hemtenta och skickade in den – hoppas den blir godkänd. Nu blir det lunch och sedan skriva på exjobbsrapporten, nästa vecka kör vi nog igång med själva byggandet, väntar på två besked varav ett får jag troligtvis imorgon och det andra hoppas jag kommer senast fredag.

Ikväll blir det hoppträning och där med en motivationsboost av världens bästa tränare, Caroline Johansson, på Troya. Slipper dessutom för en gångs skull att åka själv utan får sällskap av både Moa och Carro som hänger med och tittar 🙂 Får hoppas Sampa känns lika bra idag som jag hoppas på, han var mjuk och fin på uteritten igår i alla fall!