Var duktig igår, det blev en löprunda på2,5km ner till Kärra där jag hämtade ut mitt paket från Hööks och sedan en promenad på 2,5km tillbaka hem igen. Kändes bra, och framförallt skönt att vara igång med träningen igen även om jag medvetet tog det väldigt lugnt, men tji fick jag – tydligen tog jag det inte tillräckligt lugnt då jag har benhinneinflammation idag…. Lagom skoj, gör så ont att gå med det! Jaja, det går över, det blir så för mig när jag inte sprungit på länge – spelar nog ingen roll hur lugnt jag hade tagit det.

Idag har i alla fall varit en effektiv dag med 8-12 jobb med projektet i Sportteknologikursen och därefter 12.30-15.15 exjobb för fullt. Fick lite panik förut, tycker inte rapportstrukturen är riktigt bra så har suttit mycket med det idag. Försökt formulera mig under vissa rubriker och flyttat om en hel del. Svårt att få ihop det tycker jag, vill ha med relevant bakgrundsfakta men inte ordbajsa på grund av det. Störst vikt ska ju ändå ligga på mina egna observationer, laborationer och mätningar och dess resultat. Ja, det är mycket kvar att göra som ni säkert förstod. Dessutom fick jag en rolig förfrågan om att genomföra en grej i samband med Göteborg Horse Show, då blir det ytterligare en del som ska hinnas med och förberedas till dess, tur det är roligt!

tolsere

Älskar föresten att man får vår-feeling ute, titta hur fint det var en morgon förra året när jag var påväg till bussen! 

Nu ska jag fixa i ordning någon mat, och sedan blir det ut i stallet för att rida på prinsen innan det är dags att kvällsfodra. Henke är iväg och sparkas idag (läs tränar Muy Thai) så jag har kvällen för mig själv men jag vet att det uppskattas om det finns mat när han kommer hem så det tänkte jag försöka fixa! Sam ska gå ett pass i manegen idag, med fokus på att stretcha ut överlinjen och verkligen bli mjuk och lydig för skänkeln!