Godmorgon måndag!

Nu i tentaperioder har jag ingen koll på dagarna över huvudtaget, men efter att ha varit nere och pratat med personalen vet jag nu att det är måndag, och ridhajk på gården 😉 Hur som helst, nu ska jag äta frukost och sedan blir det plugg för fulla muggar, imorgon är det tenta och då det gäller att ha kunskapen i huvudet så idag blir en sista ansträngning för att få in något. Om vi ska prata pluggteknik kommer det bli gamla tentor, för att sedan gå igenom vissa moment som jag skrivit ner på ett annat papper under tiden för at kolla upp mer senare. Jag tror inte på att plugga samma dag som tentan är utan det man kan dagen innan är det man kommer kunna till tentan också, sedan kan man alltid läsa/kolla igenom lite saker innan tentan för att fräscha upp minnet men inte för att lära in något nytt.

Sam ska ridas idag också, inte bestämt riktigt vad det blir men tror på lite bommar i manegen för att förbereda inför hoppträning på onsdag, äntligen. Han var fin i benet efter tömkörningen igår, jag upptäckte dock en liten skorva på det benet han varit som tjockast på så kan ju vara något sår/mugg-liknande som gör svullnaden. Ska tvätta honom med desinficerande schampoo på bakbenen sen tänkte jag och se om det blir bättre. Kom föresten på precis att Sam ska skos idag, herregud mycket för en liten hjärna att ta in!

IMG_1095