Idag har saker och ting gått mycket mer min väg än vad det gjorde totalt igår, haha sjukt. Började med att ta lite sovmorgon, var rätt slut efter den intensiva dagen igår. När jag skulle gå upp var jag nära på att ramla – SÅN JÄVLA TRÄNINGSVÄRK I VADERNA. Helt löjligt faktiskt, min första tanke var ”hur ska jag kunna träna ikväll”, men vill man så går det och är det hästar inblandat så går det ändå, haha! Sedan blev det lite fix med några hemsidor som behövde uppdaterad, och därefter tog jag och Henke en promenad ner till Kärra för att hämta ut mina paket och handla mat. Vi tog dessutom sällskap av Lex, som är Alex hund, så vi motionerade honom på vägen, hehe.

Nu har jag ätit lunch, mailat lite om olika projekt och tänkte skriva ihop en faktadel som vissa delar av troligtvis kommer hamna i rapporten för exjobbet. Vet inte om jag hinner klart idag, då det måste skrivas på rätt sätt så ingen missförstår, men tror jag tar ett första inlägg om ”Fibersand”. Ett ämne som har många olika sidor, fler sidor än vad många förstår..

Nog om det för nu, det kommer i ett separat inlägg i Kategorin Exjobb så snart jag hunnit skriva det. Nu måste jag förbereda lite kläder och utrustning för att sedan gå ut i stallet och förbereda, strax efter 16 ska transporten rulla från gårdsplan mot Onsala för privatträning för Caroline. Jag hade ju grejer bokat både tisdag & onsdag när hon har sina ”vanliga” träningar så jag fick boka in en privatträning denna veckan helt enkelt. Lyxigt, och nyttigt – har lite saker jag behöver bolla med henne för att få igenom det jag verkligen vill och komma till ännu bättre ridning. Så är riktigt taggad för idag, snälla Vickis åker med dessutom! Så kul med tjejer som gärna åker med, som är intresserade av att se&lära sig på alla tillfällen de får! img_6466-1.jpeg img_6458.jpeg