Har haft en jättemysig dag på gården idag, hade hand om hela gården hela dagen vilket innebär 12 hästar, 2 kor, 3 grisar, 4 (?) kaniner, 3 marsvin, 4 får, 1 bagge, 9 höns och 2 katter utöver mina egna katter. Det ska mockas, fyllas höpåsar, släppas ut, matas, vattnas och fixas – men fick hjälp av Ylva & Björn som var här idag och hjälpte till så vi fick gjort massor – till och med harvat manegen hanns med. Har dessutom förberett massor av extra påsar, så det är nästan bara lunch och em att göra imorgon, då jag har gården hela dagen igen! 

 Dock slutade inte kvällen som jag hade tänkt mig, ni vet när man har byggt upp en förväntning om att äntligen ha en ”hel” kväll tillsammans med sin pojkvän och verkligen hinna umgås, prata, äta gott, mysa och bara vara. Och så har han inte tänkt samma tanke, och man själv inte varit tillräckligt tydlig med den, utan pojkvännen åker in till stan för att umgås med kompisar istället. Då blir man så jäkla ensam helt plötsligt, så här sitter jag med 2 toast som middag och en burk majs till efterrätt, haha. Skulle som grädde på moset göra egen läsk i Sodastreamern och lyckas såklart spilla ut det över hela jävla bänken…

Tragiskt nästan, hur dåligt att gått senaste timmen när dagen för övrigt varit så bra, ska i alla fall gå ut i stallet om en stund igen och kvällsfodra så har åtminstone en sak att göra! 

 
Mysig ridtur för syskonen Ylva & Björn på varsin häst, gick hur bra som helst!