Godmorgon!

Sitter med ett glas yoghurt och filosoferar i soffan, har varit ute och gett Sam frukost för att kunna tömköra honom nu snart när han ätit upp. Fördel att bo på gården då, kan man gå halvsovande ut i stallet i mjukiskläder för att fodra sin pålle och sedan gå in och äta själv utan större ansträngning med resa till/från stall! Hur som helst, idag har jag bara bitit ihop och gått upp. Är piggare i kroppen idag men verkligen inte knoppen, jag var ju på möte igår och var hemma från det vid 22 så det blev en sen kväll. Mötet var i alla fall väldigt givande och intressant, förstår inte varför jag inte gått på fler innan…

Somnade gott i alla fall, och har sovit bra. VET NI?! För första gången på över ett år, sen jag flyttade in här, har vi satt in en sovrumsdörr! Vi har alltså inte kunnat stänga till sovrummet, vilket har varit helt lugnt men rätt så skönt nu när det är två galna katter som gärna är vakna på nätterna… Så nu kan man, om man vaknar, stänga dörren till sovrummet på natten och få lite lugn och frid under nattimmarna, haha!

superman

Nu ska jag ut i stallet och tömköra, sedan kommer Alex så ska vi fixa lite här på gården både med hästar, planering och i huset!