Godmorgon onsdag! 

Gårdagen gick så jäkla snabbt, känns som jag inte ens hann med hälften av det jag skulle göra. Men nu är det onsdag, ny dag och nya möjligheter så det är bara att hugga tag i uppgifterna. Imorgon är det exakt 3 (!) veckor kvar till skolan ska vara klar, tveksamt om jag hinner med hela rapporten till dess men ska verkligen ta tag i mig själv och mitt liv nu och lägga mycket tid på det för att bli klar – vore ju bara så skönt! 

Nu väntar skolan och ett möte för att kika på och planera en eventuellt kommande grej, ett spännande projekt som kanske kommer bli aktuellt för min del. Man kan aldrig ha för många bollar i luften? 

Sedan ska jag hinna med Judith, hon vilar idag igen men ska självklart få ompyssling, innan jag ska ut till säve och träffa Therese som äger anläggningen där vi ska anlägga provytorna. Det är ju som sagt dags att börja nu, på fredag om vi lyckas få tag i material tills dess. Full rulle framåt är det som gäller idag, vill hinna skriva en del på rapporten och har dessutom Hoppträning med Sam ikväll! 

Sötaste Judith som föl ?⭐️