Hej! Jag lever fortfarande, oroa er inte, men mer alive denna veckan än förra! Efter horse show blev jag sjuk, jag hade nog använt alla kroppens resurser under de 10 dagarna i Scandinavium, sjukt vad kroppen kan säga ifrån när den får för lite sömn och lite för mycket stress.

Jag hade även tagit på mig att anordna ett läger i helgen, med feber och förkylning genomförde jag det. Men med de härliga tjejerna som var med så var det en enkel match! Vi hade superkul, ingen tidspress men hann ändå med mer än vad vi brukar! Fredagen blev mest chill, mys och häng med en gemensam middag. Lördagen startade vi med att fixa djurskötseln, stallet och all mat, därefter tog vi en långtur runt säve och sedan blev det lastträning, ett markarbets/hoppass och kvällen avslutade vi med pizza och mys igen. Söndagen bjöd, förutom själva gårdsskötseln, på ett ”dressyr”pass (mycket ridning utan stigbyglar, jag tror tjejerna hatar mig nu, haha) och därefter ett studiebesök på Billdals ponnydressyr för lite inspiration.

träning

Nu har jag strax återhämtat mig efter helgen också, den tog också på krafterna. Men har inte tid att vara sjuk mer så nu får jag bli frisk innan jag hittar på något mer… Känner jag mig själv är det inte jättestor risk att det blir så, men förutom att rida och plugga ska jag försöka ta det någorlunda lugnt i alla fall. Har ju en del roliga saker på gång, så på latsidan kan jag inte ligga, men det innefattar i alla fall inget fysiskt arbete förrän jag är helt frisk igen.