En jäkla skitdag, haha ingenting har gått som jag velat. Började med att jag inte hade tagit ut någon mat hemma så jag inte kunde äta lunch innan jag åkte hemifrån, dessutom jag blev ”sen” imorse, vilket gjorde att jag inte kunde hämta ut mitt paket idag som jag hade tänkt. Därefter kom jag till skolan i tid som planerat och lämnade de saker jag skulle, sedan drog jag ner till gymmet. Inser då att jag glömt mina nycklar, någonstans på skolan… Betryggande i alla fall att veta att jag bara varit på kontoret så att de bör ligga på den våningen som i alla fall är låst. Nästa problem då var att mitt internet var slut, blev tillslut att jag köpte en extra Gig, kände att det var lika bra med tanke på omständigheterna. Då fick jag mycket riktigt upp ett meddelande från Besira som sitter på samma kontor, att mina nycklar låg där.

Så från gymmet upp för att hämta det, lämnade väskorna i skåpet på gymmet – vägrade släpa allting! Därefter tillbaka till gymmet, duscha och göra mig i ordning och åka bort till jobbet. Gick nog innanför dörren här prick 16 när jag började, haha, tajming! Jobbar på Bravida Arena för Got Event för ni som inte vet om det, och Häcken-GAIS spelar träningsmatch idag så jag sitter i receptionen för spelaringången. Det är som mest att göra innan och efter match, under matchen är det otroligt lugnt här ute i entrén – vilket är skönt eftersom jag inte heller är speciellt intresserad av fotboll, hehe. Passar perfekt för mig att sitta på typ enda jobbet där man inte ser matchen.

Snart så, efter jobbet hoppar på samma buss som Henke kommer med från stan så jag får lite sällskap hem. Ska även försöka gulla till mig lite hjälp med kvällsfodringen tänkte jag, hehe. Frusit som en gnu på jobbet, sitter ju i receptionen som är helt täckt av glasrutor vilket medför att det på vintern är iskallt och på sommaren kokhett… Men man får klä sig efter väder, även inomhus, eller vad säger man? Har i alla fall suttit i tjocktröja och softshelljacka, med min privata jacka som film över benen större delen av kvällen, och ja jag jobbar inomhus haha.

Imorgon väntar hoppträning, privatträning – lyx! Så dagen kommer gå åt till skolarbete, lite blandad kompott men ska göra en lista direkt på morgonen imorgon vid frukosten framför Nyhetsmorgon med en kopp varm dryck av något slag!