Godmorgon fredag!

Denna veckan har gått alldeles för fort i förhållande till vad jag hunnit med, men det ska ändå bli skönt med helg – som alltid. Idag väntar en härlig massage som jag fick i julklapp av Henkes familj 🙂 Skulle även till vårdcentralen och kollat upp min häl men läkaren var sjuk så jag fick en ny tid på tisdag istället – så får helt enkelt stå ut till dess. Jag var helt slut efter behandlingen igår, då känns det verkligen som om någonting varit ”rejält” fel i kroppen när den tvingas till en så stor kraftansträngning för att återhämta sig. Hur som helst så ska kotor ligga rätt och benen vara lika långa nu, det känns ju lovande! Därmed också ganska passande att det blir tömkörning för hela slanten nu fre, lör och sön. Idag är det tjuvträning och genrep inför att Anders Eriksson kommer och håller kurs i helgen! sam kopia

I övrigt har jag fullt upp med alla ideér som poppar upp i mitt huvud, om jag hade skrivit ner allting så hade nog ett helt anteckningsblock varit slut redan. Ibland önskar jag att jag kunde trycka på en knapp och stänga av hjärnan, även om det är roligt med alla planer jag får så kan man behöva slappna av ibland och tänka på annat, det tjatar Henke på mig om varje dag… Idag ska jag försöka stänga av allt vad innebär skola/föreningar efter sex-tiden och bara ägna mig åt en fredagskväll i soffan med min pojk och de två små kissekatterna.

Mitt största nyårslöfte i år, om man kan säga största, var att: ta hand om mig själv – våga säga nej – lära mig koppla av & att ta mig tid att umgås med nära och kära <3