Godmorgon!

Usch och burr vilken mörk, grå, blåsig och regnig morgon. Så är det när man bor i Göteborg, då får man göra de bästa av saken – musik i öronen, te i en takeawaykopp och träningsväskan med och sätta sig på bussen mot stan. 

Nu på morgonen väntar en föreläsning i tre timmar, därefter ska jag och Åsa sätta oss och arbeta lite på projektet i kursen (det med sadelgjordar) och därefter blir det gym och lite andra ärenden innan det är dags för möten hela em/kvällen.  

 Jag skulle varit hästledig idag med tanke på att hela dagen spenderas i skolan, men min medryttare hade fått förhinder så det blir ett ridpass ikväll när jag kommit tillbaka till gården. Idag tänkte jag nog köra lite dressyr, känna igenom så att allt funkar och att han känns mjuk. På torsdag väntar Hoppträning, blir en privatträning denna gången faktiskt -lyxigt, och det ger ju mer ju mjukare och lydigare han är innan!