Hej!

Förra veckan var minst sagt omtumlande, men nu är jag tillbaka på banan och igång med alla mina projekt igen. Ska dock verkligen se till att inte ta mig vatten över huvudet. Jag är redan expert på att ta på mig alldeles för mycket som det är så behöver liksom inte göra det svårare att ha ett liv än vad jag redan har det…

Hur som helst, Sam har fått vila 2 dagar i helgen, fredag och lördag, för att jag skulle komma ikapp med mitt eget liv. Men både igår och idag har han gått ”som vanligt” igen. Men skit vad kallt det blivit?! Igår skrittade jag fram och värmde i skritt i säkert 35 min för jag var rädd att han skulle vara för kall annars, samma sak idag! Han har faktiskt gått fint de här två dagarna, men vi saknar lite dressyrträning för Ebba men nästa lördag kör vi igen, kommer ha sån träningsvärk att jag inte kan gå den 6e på Ullared, haha!

Idag har jag varit i skolan, i labbet mestadels, där jag siktat ytterligare 2 sander och kört en annan i CamSizer. Nu behöver jag bara komma påhur man plottar siktkurvor i Excel så jag kan sätta upp dem där för att jämföra. Rätt intressant hur stor skillnad det kan vara på två sander som båda är 0-8 enligt leverantör..! Sprang även förbi kansliet och skrev på mitt anställningsavtal för Chalmershindret, så nu är den biten klar också så man kan få pengar – är ju alltid välkommet! Innan jag går hem ska köpa två frimärken och posta två brev, och så ska jag även springa upp till kontoret och hämta mina kläder 😀 Bild kommer!