Shit vad tiden går fort, denna veckan har liksom bara försvunnit. Jobb följt av stall eller annat skoj varenda dag, igår hade jag en riktig röjar dag i stallet där jag fick hjälp av mamma att göra fint inför inflytten till helgen, dessutom ska jag planera för grillkväll på fredag med stallgänget så det är fullrulle , som vanligt. Idag jobbar jag på Bravida Arena, Häcken möter Östersund vilket jag inte tror är någon höjdarmatch (jag är ju inte så insatt i fotboll men min magkänsla säger så..) och då får jag det antagligen väldigt lugnt här i receptionen. Skönt att sitta inne med eftersom det ser ut att kunna bli oväder…

Efter jobbet, slutar 18, så åker jag ut till stallet och rider ett dressyrpass på Sam, som i fredags fick vila och igår tömkördes. Kändes som han hade en hel del spänningar igår för efter en stund frustade han rejält och fick mycket bättre steg, så idag ska jag känna på honom lite uppsuttet. Tror inte det är någon fara, mer än att han säkert stått och blivit lite stel, men vi får väl helt enkelt se! Imorgon har min medryttare och sedan är tanken att jag trimmar honom på tisdag inför onsdagens hoppträning! Carro var i stallet igår och hade med sig kamera, så hon tog massa fina bilder på hästarna i hagen <3 Ska få dem någon dag så ska ni få se, så kul att ha riktigt bra foton och inte bara de som är tagna med mobilkameran! Hon ska även åka med på hoppträningen på onsdag sa hon och ta med sig kameran, så kanske får ännu fler fina bilder då 🙂

cropped-sam-kopia1.jpg
Behöver verkligen mer bilder, nu får ni stå ut med att det blir samma om och om igen…