Idag vaknade jag upp så trött att jag knappt minns det nu såhär i efterhand, tror jag hade vätskebrist blandat med lite stress ifrån veckan som gav en dålig kombo. Hur som helst, valde därför att stanna hemma och plugga hemifrån idag – skönt när man kan välja på det! Har faktiskt bestämt mig för att torsdagar och fredagar från och med nästa vecka ska vara rena exjobbs dagar, och ofta även helger, för jag föredrar att ha det sammanhängande ifall man ska iväg på något eller liknande. Måste säga att jag varit otroligt produktiv idag, har ringt flera viktiga samtal och därmed fått svar på precis vad jag undrade från olika håll och dessutom börjat fylla i under rubriker rapporten mer och mer och även strukturerat upp lite olika grundläggningar och även kriterier för sander som vi sedan ska välja mellan för att göra de riktiga provytorna. Älskar att ha ordning och reda!

Nu ska jag snart iväg på ännu mer exjobb, det vill säga ett Tävlingsmöte i Stora Höga. Jag vet nämligen att Åsa, veterinär på Ale, ska dit och prata om just underlag, samt att det är superbra att synas i sådana sammanhang. Så det blir kvällens nöje helt enkelt, många timmar exjobb idag med andra ord men samtidigt otroligt skönt att komma igång ordentligt och sedan ha hela dagen att bara fortsätta processen och inte massa små delar här och där.

tävlingg

Nu ska jag byta om och göra mig i ordning för att rulla mot Stora Höga!