Idag stod en hel del på schemat, och nu är jag klar med allt och lite till! Började med att jag skulle till skolan samt till Landvetter för att möta Ben (holländaren) och få lite material av honom, så har glassat runt i pappas bil hela dagen tack för lånet pappa!  Hade möte i skolan gällande exjobbet där vi skrev på kontrakten samt pratade lite praktiskt om provytorna som ska göras så snart som möjligt efter julledigheten. Känns som vi fick kläm på det allra mesta, och att det är på god väg nu! Däremot fick jag lite bråttom då jag måste hinna klart med alla labb-tester och jag fick ytterligare två sander idag från holländaren. Gick till labbet direkt efter mötet & lite lunch, men då var en annan tjej där också – jättetrevligt med sällskap för en gångs skull, men det gjorde att jag kunde bara göra ett av två labbtester, och såklart det som innebär maaaasssaaaa dötid. Sååååå tröttsamt, men gick och satte mig och gjorde annat under tiden, så hela studentföreningens hemsida är nu fixas – gars.nu för dig som är intresserad 😉 Fick klart 2 tester i alla fall, och hela hemsidan nästan innan det var dags för möte med Tove gällande GARS då vi skulle sätta ihop en medlemsenkät för 2015 för att se vad vi har för medlemmar och vad de önskar mer av till nästa år.

Därefter promenerade jag mot bilen för att ta mig hemåt, ångrade mig när jag åkte förbi Hööks att jag inte svängde av men istället 2 min senare fick jag sms om att jag kunde komma och köpa sadeln. Så tog en tur till Nödinge och brände lite pengar, men oj vilket ögongodis! Det blev en brun Prestige Versailles med extra framskurna kåpor och inklusive prestigeläder! Lyckan som uppstår när man kommer hem och ser att sadelgjorden man köpte på Hööks reakväll passar perfekt i färgen 😀 Nu ska jag bara hitta ett träns som jag vill ha, och benskydd, och förbygel, och tyglar….. Tur det inte är alltförlångt kvar till GHS och att jag skiter lite i om jag rider med brun/svart till dess, sparsam som man är!

prestige

Nu på kvällen har jag pillat ytterligare med lite hemsida, det sista finliret – har dock en sak kvar på gars sidan men känner att det får vara nog för idag nu. Imorgon ska jag rida lite på Sam, förhoppningsvis regnar det inte så jag kan rida ut. Klockan elva sedan ska jag infinna mig på en ridanläggning nära här där jag bor för att få ta lite prov med mig samt mäta lite fukthalter i marken – ska bli spännande eftersom det regnar nu! Därefter ska jag hem och slå in lite julklappar – måste ju fixas imorgon eftersom hela onsdagen kommer spenderas i skolan för att bli klar med labbtesterna. På em/kvällen ska jag agera chaufför åt en fd stallkompis vars häst ska ner till Kungsbacka och skos, hon har inte E-kort så då får jag rycka in – perfekt dock för vi har försökt få ihop en träff i fler månader utan att lyckas, men så länge det är hästrelaterat och man slår två flugor i en smäll så 😉 Så imorgon ska vi äntligen ses igen!

Det är väl ungefär vad som kommer hinnas med imorgon, ska även skriva en ansökan för två projekt för föreningen här på stallet samt göra enkäter till användare av de tre olika befintliga underlag som vi kommer prova i mitt exjobb. Hoppas jag hinner med det också, vore skönt att få det klart och kunna skicka ut direkt efter jul. GAH, så mycket att göra och så lite tid – men då får man vara glad att det är roligt!