Stallet avklarades tidigt imorse innan jobbet. Jag hade utsläpp och när man börjar jobba 06.30 blir det tidiga mornar för att hinna innan jobbet, klockan stod på 05:00 men jag vaknade faktiskt av mig själv redan 04:45 ?! Var väl i stallet ungefär 05:30 och 06:10 var jag klar med att ha släppt ut alla hästar, mockat, gjort mat och fyllt vatten åt Judith. Min medryttare har Sam idag så jag hade bara henne att fixa åt, riktigt skönt att vara klar med stallet så på morgonen – men vore ännu skönare om man var ledig på kvällen då såklart 😉

Istället har jag jobbat på mitt vanliga/”riktiga” jobb fram till 16, och därefter direkt ut till Bravida för att jobba på träningsmatchen som spelas ikväll mellan Häcken och ett indiskt lag. Slutar vid 21 ikväll, och då är det hem för att laga mat och sova som gäller. Imorgon är det fredag, denna veckan har gått helt galet fort, och då väntar uteritt med Kajsa&Emil, lastträning av Judith och sedan ihopsläpp av alla hästar. Eventuellt rider jag även Carros pålle imorgon, hon har skadat axeln så försöker hjälpa henne så mycket jag kan!

Red hennes pålle igår faktiskt. Jag är förvånad över mig själv hur snabb jag var igår. På 3,5h hann jag mocka åt två hästar, packa 15 höpåsar, göra 4 kraffthinkar, fylla vatten i 2 boxar, mocka hagen, rida Sam, rida Dali och promenera med Judith i paddocken över bommar. Det är nog faktiskt rekord, och ändå stressade jag inte det minsta!