Fredag och tävlingsdag, känns jättekonstigt att det är tävling idag – den börjar inte förrän i eftermiddag. Lagom roligt väder också…. Får hoppas känslan i ridningen är bättre i af 😉 jag är anmäld till 1m & 110 på Kungälvs tävlingar på Åby, jag får se om jag startar båda det beror helt på hur det känns i första. Är ganska mycket starter emellan klasserna så beroende på första rundan & väder så får jag se om jag startar 110n! 

I övrigt har jag ägnat morgonen åt att plugga, satte ett mål åt mig själv igår att senast nästa fredag 27 maj vara klar med allt i rapporten förutom själva resultat delen som jag får skriva efter att jag genomfört mätningarna 28-31e. Får ta mig i kragen lite och se till att få det gjort bara helt enkelt! Så idag har jag suttit med källor, formuleringar, Rapportstruktur och texter! Känns som jag fick en del gjort faktiskt då det ser lite klarare ut på att göra listan.

Nu ska jag åka till Judith och lunchfodra hästarna där och fixa ordning allt i stallet innan det är Henke till jobbet och Sam till tävling dags! ?

I Will do it!