Älskar att göra i ordning mig för fest, som hästtjej hör det inte till det vanliga att man lägger tid på smink, hår, naglar osv för det mesta förstörs ändå direkt när man kommer till stallet och får den där blöta slempussen, ska spänna sadelgjorden eller trycka hjälmen över huvudet. Så de gånger man väl gör det, som idag, så känner man sig såååå fräsch och fin – med all rätt! Temat på festen idag är glamour, så det blir målade naglar, högklackat och den svart korta glitterklänningen. Tänkte köra på smycken i roseguld, och antingen en svart eller beige kavaj till.

Kör nog bara på mittbena, rakt hår och lite plain i övrigt. Har inte riktigt de där gröna fingrarna för att vara kreativ och komma på roliga uppsättningar eller sminkningar, är inte heller bra på att göra dem så jag struntar i det. Tror det blir bäst så, haha!

img_6402.jpeg

Åh, hade nästan glömt av stövlarna! De har fortfarande inte kommit, de fick beställa dem från Italien. Den storleken jag beställde är en standardstorlek XXL i längs och XXS i vaden, men kanske inte den vanligaste som de har på hyllan i varje storlek här hemma direkt. Det skulle vara upp till 3 månaders leveranstid, men jag hoppas att dem kommer runt HorseShow, är de smarta så tar de med dem till Mässan så kan jag hämta dem där – de har redan skickat de andra som jag beställde i samma veva så de får ju stå för två frakter annars. Jaja, upp till dem – vi får väl se!

På tal om shoppnig, har varit och fixat en liten present till Vickan, inget jättemärkvärdigt men ville absolut inte komma tomhänt så något fick det ju bli! Dessutom har jag inhandlat element, så nu börjar det bli varmare i lägenheten igen, fick bli lite tandkräm och schampoo också när jag ändå var i affären – sådana där bra att ha saker! Dessutom råkade jag svänga in på Hööks och köpa en grimma, ooops – men det var REA och den var SÅ snygg!lädergrimma

Lite plugg har det faktiskt blivit, har börjat på en planering inför HorseShow, dels med frågor som jag ska ta med mig till diverse personer som jag vet att jag kommer springa på under veckans gång men också en lista på hur vi ska kunna presentera delar av mitt exjobb i montern. Vad som ska presenteras, hur, vad som behövs till det osv. Mycket att tänka på, inte bara ”gå på horseshow” för nöjes skull i år, utan i år står mycket på spel och under vissa timmar kommer jag till och med vara där som anställd!

Men mer om det en annan gång, nu måste jag ner och duscha! Blev bjuden på fördrink innan hos Kajsa så behöver åka lite tidigare, men vad gör väl det när man ska få hänga med grymt sköna människor 😀