Längesen jag var såhär trött, helt utmattad både i kropp&knopp. Stockholm var riktigt roligt, givande och lärorikt men också krävande och energislukande – så trots allt lite skönt att vara hemma igen. Åkte hem från tåget för att lämna väska, byta om och sedan åka direkt på fest i lördags och kom sedan hem vid 03.30. Klockan stod på 09.30 igår, söndag, för att åka på SPA med hela familjen. Riktigt mysigt och välbehövligt med lite bad, bubbelpool, bastu och relax men däremot förstår jag inte hur man kan bli så jäkla trött av att inte göra någonting, haha!  

Imorse var jag bara såååå trött! Men pallrade mig upp samtidigt som Henke för att åka in till skolan och väl där inse att ja glömt mitt passerkort och inte kommer in i labbet, gaaaah frustrerande! Men blev en dag på kontoret istället med en hel del skrivande på rapporten så det blev rätt bra ändå.

Har klippt en häst, handlat mat, duschat, lagat mat, ätit och förberett matlådor inför imorgon nu och även packat väskan för imorgon blir det gym innan skolan med min man. Hurtiga familjen ✌️ så därför ska ja gå och lägga mig nu!