Tentan kändes bra, ser inte att jag inte skulle klara den men man ska ju aldrig säga aldrig. Har ju inte pluggat sådär jättehårt, och ska jag dra någon parallell redan här i början av inlägget till rubriken så kanske det inte borde gå så bra då? Who knows. Efter tentan begav jag mig hemåt med harva manegen, klippa en häst i Säve och kvällsfodra på schemat och nu är alla de punkterna avklarade (tack hjärtat för hjälpen med harvningen :* ) vilket innebär att jag med gott samvete kan luta mig tillbaka i soffan bredvid min älskling och katterna och bara njuta av tillvaron. Min tanke var att åka in till skolan, alternativt sitta hemma, och jobba med exjobbet imorgon men så blev det inte för på väg hem förut ringde Alex och frågade om jag kunde hoppa in och jobba på lägret imorgon då en av ledarna var sjuk. Så imorgon ska jag vara lägerledare igen, nostalgi till när ja var 14 igen!

Imorgon är det i alla fall äntligen hoppträning igen, som jag längtat! Tränar 18.00 på Troya i Kungälv för Caroline, världens bästa tränare, så det blir bara att slänga i sig mat och sedan hämta bil för att lasta och åka efter jobbet imorgon. Idag har jag varit hästledig, eller ja jag har ju varit och rakat både min egen och en till, men rid-häst-ledig dådå. Min medryttare hade ridit ut en sväng och skrev i boken att Sam hade varit SÅÅ fin! Det gör ju ens kväll när man inser, eller kanske mest hoppas på, att gårdagens pass faktiskt lönade sig. Han blev ju som sagt väldigt mjuk och fin på slutet igår även om han var rejält trött, så förhoppningsvis var det också det som låg till grund för att han var så fin idag 🙂 Hårt arbete lönar sig! 

IMG_1156

Imorgon, äntligen, flying!