Efter jobbet var tanken att jag bara skulle åka och handla halmpellets att börja ströa upp den enda boxen med och lägga en beställning på foder&strö för alla i stallet. Började prata med Bengt som jag köper fodret av och blev kvar där en stund, när jag väl kom till stallet var både Carro och min medryttare där (ja jag var hästledig…). Så det slutade med att jag började städa och rensa i stallet, fixade lite i foderkammaren, städade i sadelkammaren/fikahörnet, rensade tvätt-hinken vid spolslangen, monterade den nya skottkärran och påbörjade bädden i en av mina boxar. Lägger in i en box nu, så tar jag resten när vi får det utkört.

Blev även en säck Müsli till Sam, jag ska gå över till att ge Krafft Pluss Protein istället för sporten för att täcka proteinbehovet utan att behöva ge massa olika sorter. Dessutom innehåller den alla mineraler, så det enda jag behöver tillsätta är salt, vilket gjorde att det billigare att köra såhär än att täcka samma behov med tex Krafft Groov och mineraler. Men tycker det känns så tråkigt att bara ge pellets, torrt och äckligt liksom, Judith kan jag blötlägga det till men Sam är lite kräsen så han äter det inte då… Så därför blev det müslin också som lite gott till maten – som grönsaker typ 😀 Nu kommer resterande foder&strö levererat under v.34, så smidigt att slippa köra och hämta allting!

Väl hemma från stallet hade världens bästa Henke lagat mat, så nu har jag ätit framför OS dressyren och kollat på alla fina ekipage. Så imponerad av svenskarna och håller tummarna för grymma ritter av Patrik och Tinne imorgon så vi kan ta en medalj! #TwoHearts #rio2016 #equestrian #dressage

En produktiv dag helt enkelt, nu ska vi duscha katten för han luktar inte gott – blir ett spännande projekt och vi får väl se vem som blir blötast egentligen, haha ska ändå duscha själv så skit samma. Därefter ska jag fixa matlåda och sedan sova, imorgon väntar en ny dag – redan torsdag!? Helt sjukt vad veckan går fort… Efter jobbet imorgon ska jag och Carro rida ut runt Säve, det ska bli superskoj så jag längtar lite redan nu, men får hålla tummarna för uppehåll!

Tyvärr ingen passande bild, får bli bättre på det där med att ta kort…