Ikväll är jag taggad till tänderna på detta året både vad gäller hästlivet, privatlivet och föreningslivet! Har suttit och pratat med tjejerna på gården hela em, fått klartecken för möte i nästa vecka för planering av året och lite struktur/organisering så nu är jag såååå taggad. Planerat och funderat hela kvällen, stackars Henke som tvingas höra på alla mina planer/tankar/ideér/åsikter/klagomål hela kvällen lång, haha! Idag är jag i alla fall fylld med positiv energi och förväntan, jag tror detta kan bli precis HUR bra som helst, bara vi får lite grund att stå på 🙂

tävlingg

Har även suttit och kollat vilken klubb jag ska välja iår, fick en förfrågan från en klubb för att vara med dem i Div1hopp-laget, vilket såklart är oerhört lockande. Som det ser ut nu blir det nog faktiskt så, det beror även på att det finns en viss person i den föreningen som är sååååå positiv, engagerad, glad och härlig att vara i närheten av. Och med det drivet kan det bli ett riktigt roligt år, dessutom en rolig tävling att hjälpa till på som enda ”krav”. Tid är ju alltid en bristvara som student och engagerad i 2 föreningar förutom den man ska tävla för, så det är ju tyvärr en stor faktor i det hela även om man hade velat hjälpa till ännu mer egentligen – men vi får väl se…

Supertaggad som sagt, nu ska jag dock försöka varva ner så jag kan somna ikväll haha!