Tänk hur ett dygn i ens liv kan skilja sig åt från andra och andras! Igår efter jobbet var jag ute i stallet och red på min prins i regnet, ett riktigt bra pass, åkte hem där jag lagade mat (köttbullar, dock egengjorda, och pasta…) och duschade innan det var natten. Idag började dagen med att arbeta fysiskt på en byggarbetsplats med att röja undan inför besiktning vilket innebar alltifrån att sopa av ytor till att bära bort betongplattor, därefter var det möte och lunch med tjänstemännen på firman och sedan kontorsjobb. Nu väntar en dusch, fix och ombyte och middag på sjömagasinet. Det kallar jag kontraster, men det är väl också då man uppskattar livet som mest? När man verkligen får känna på lite vardagslyx? Inte varje dag man äter på Sjömagasinet direkt 😉

logo

Jag är hästledig idag då min medryttare har honom, tur det för hade aldrig hunnit med stallet idag. Bussen går om en timme, så nu måste jag sätta fart; duscha, byta om, sminka mig, borsta och fixa hår, måla naglar osv… #livetsomtjej