Godmorgon!

sthlm

Kom precis upp på rummet igen efter frukosten, hotellfrukost kan ju vara bland det bästa som finns. Vet egentligen inte om det beror på utbudet, är ju faktiskt inget jättekonstigt egentligen, eller om det mest är känslan av att slippa plocka fram och greja själv utan bara kunna gå och ta och sitta och äta i lugn och ro! Hur som helst, frukosten kan vara det allra bästa med hotell. Har dessutom sovit otroligt gott, somnade direkt vid 23:30 när jag släckte lampan och vaknade av mig själv vid 8 i morse, så som det ska vara helt enkelt 🙂

Nu ska jag ta mig en dusch och fräscha upp mig lite innan jag ska hoppa i kläder, checka ut och bege mig ner till Gallerian för lite strosande i affärer och vänta in Lina för att fika med henne. Det blir inget Friends för mig idag, kände att jag fick ut max av det igår, på alla plan, så vill hellre avsluta på topp 😉 En mysig helg helt enkelt, som för Stockholms del börjar gå mot sitt slut för halv tre går tåget tillbaka till Göteborg och direkt när jag kommer hem är det bara hem lämna väskan och byta om för att sedan åka på födelsedagsfest. Undra hur trött jag kommer vara ikväll, eller imorgon, men imorgon väntar brunch och SPA med hela familjen så det känns som en ganska bra avslutning och återhämtning på helgen!

P1010370

Bra utdelning i hoppklasserna för Sverige igår, 2/2 vinster!