Nu kan jag avslöja en första del, av alla jag hoppas blir möjliga att uppfylla, som kommer förändra mitt liv framöver! 

Det är nämligen: stallbyte! 

Från och med i höst kommer jag och Sam att stå i ett litet mysigt stall i säve, som erbjuder lång utevistelse, bra ridvägar, bra träningsmöjligheter, härlig stallgemenskap och framförallt ny motivation. 

Har tyvärr kännt att motivationen för att rida blivit sämre och sämre, och jag tror att förbättring kräver förändring och här är jag – mitt upp i en förändring! Det har varit en jättebra tid, som under denna perioden passade mig och sam perfekt, att vara uppstallade här på Tolsered men nu känner jag att vi behöver något som ger oss (läs mig) mer inspiration – andra att träna med / titta på, ett stall att åka till och få sköta allt som förr. Saknar Björlanda gård tiden rätt ofta, ett sånt härligt gäng och gemenskap på alla plan – hoppas kunna nå tillbaka dit men i mindre skala nu. Vet att det är möjligt och kommer se till att det blir så! Har inga bilder på stallet ännu, men det är 6 boxar, varmvatten, mysig sadelkammare med fika hörn, kuperade hagar, bra rutiner, upplyst paddock med gummiblandning, nära till manege och bara SÅ mysigt och med de gänget vi kommer vara så vet jag hur bra det kommer bli! 


Ser fram emot detta grymt mycket, och ännu bättre är att jag flyttar dit Sam på bete/sommarhage redan nu i juni så vi hinner bo in oss lite inför hösten! ?⭐️