Mitt nya liv har nu börjat, det handlar om att hålla sina planer och röja upp i gammal skit! Idag började jag i stallet efter en frukost vid 10-tiden, därefter en smoothie och styra bilen mot gymmet där vi körde rygg. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och kollar på JVM matchen, har i pauserna rensat lite på mitt rum där uppe – massa skit varav hälften visat sig inte ens vara mitt…. Lite intressant med tanke på hur mycket jag fått höra att jag har sååååå mycket saker! Jaja, jag rensar det som är mitt – det som inte är det får ägaren till sakerna nog bestämma över 😉

Nu är det sista perioden i hockeyn, därefter lite mer röj innan det är dags att äta middag med familjen. Det blir fondue idag, hur gott? Älskar det, och det var så grymt längesen vi åt det, men oturligt nog blev det visst lite oxfilé kvar från nyår så då passar det ju perfekt att göra det, MUMS så gott!img_6145.jpeg