Var nyss med om något väldigt konstigt, jag sitter hemma framför datorn och grejar lite. Hör att det kommer en bil upp på gården, lägger inte någon större vikt på det. Hör någon öppna dörren, och gå in, så antar att det är någon som har nyckel till huset eftersom dörren brukar (läs ska) vara låst efter 16.30 när personalen slutar. Helt plötsligt öppnas dörren in till lägenheten, och en ung man står i min hall?! Jag vet inte ens vad jag tänkte, han berättar att hans dotter skulle börja rida och vi kommer fram till att det är i grannstallet så att han kört fel.

Inte hela världen att man kör fel, och frågar, men att man går in i någon annars hem utan att ens knacka? När det står PRIVAT på dörren? Ibland undrar jag var denna världen är påväg. Jag skulle inte ens få för mig att klampa rakt in hos min bästa kompis, däremot kan jag lätt knacka för att sedan direkt öppna utan att vänta mer än en halvsekund på svar, men att gå rätt in?! Jag tappade faktiskt lite hoppet på mänskligheten idag, jag menar om ingen syns på gården och stallet är släckt så kanske man ska ringa de numret man ringde när man anmälde sitt barn till ridningen? De måste ju ha fått någon kontaktinformation eller liknande.

Jag vill gärna ha min lilla lägenhet, eller krypin som mamma kallar det, för mig själv. Och om någon behöver hjälp så kan jag gärna hjälpa till, men snälla knacka för f*n och gå inte bara in på egen begäran. Skamligt… Nu ska jag låsa dörrarna, laga mat tillsammans med min pojk och sedan fixa lite saker innan jag tar ledigt för kvällen.