Alltså åh, denna dagen! Först och främst vaknade jag utan huvudvärk, vilket känns underbart, sedan skiner solen utanför och jag blir bara helt varm i kroppen av alla vårkänslor som kommer över en då. Dessutom väntar en heldag på kontoret, kan låta tråkigt men inte när det handlar om massa hästprojekt! Att dagen avslutas med middag och bio med min favoritkille är inte heller helt fel, måste säga att jag är kär i denna dagen redan innan halva har gått! 

 Plugget rullar på nu, med ökad tidspress, det kommer in mer och mer konkreta förslag och förfrågningar på presentationer som ska hållas och saker som andra vill ta del av. Den sista logistiken ska fixas inför montern på Horse Show och även provytorna som ska anläggas och provas. Rapporten ska skrivas, presentationen uppdateras och slutklämmen närmar sig helt enkelt.

Just nu måste jag göra klart finliret på en ansökan som ska in senast på tisdag, skriva ihop en PDF om mitt exjobb som skall skickas för tryck till montern i början av nästa vecka, bestämma titel och börja fila på en powerpoint för en presentation som ska hållas i samband med Göteborg Horse Show. Detta har blivit så mycket större än jag någonsin kunnat drömma om, och det har aldrig varit roligare att gå i skolan!

Möjligheterna är oändliga här på Chalmers, det finns liksom inga gränser! Kommer man på en idé, kläcker den för rätt person, så är projektet i rullning. Det är så himla roligt, visst det innebär en hel del kreativitet från en själv och ganska mycket självdisciplin för att faktiskt genomföra allting. Men med stöd från Chalmers, och alla deras kontakter, är det så himla roligt och nästan allt är genomförbart. Trodde aldrig att det gick att kombinera studier på Chalmers med sin sport på denna nivån, helt otroligt 😀