Nu är det snart dags, om mindre än 1,5h ska mitt exjobb presenteras! Sitter i skolan och har precis gått igenom allt en sista gång, känns som det sitter nu – men man vet aldrig, det kan ju hända att nervositeten gör att man kommer av sig! Lite nervöst är det allt, men det ska det väl vara när detta är det sista man gör på sina 5 års studier på Chalmers? Jag tror det är bra, får hoppas att jag inte blir allt för vimsig sedan bara men det ska nog gå bra, känns som jag gjort detta förut i och med att jag höll både halvtids redovisning samt redovisning på Svenska Mässan i samband med Horse Show! Nu är det väl dock mer allvar om man ska säga så.es

Hur som helst, sista förberedelserna får jag börja med om en liten stund och det inkluderar att ställa i ordning i salen och koppla upp allt och se till att det funkar. Sedan är det bara att köra!

Efter presentationen ska jag iväg och hämta ett litet inköp, visar bilder senare 😉 Det går bra nu så att säga! Dessutom var jag på jobbmöte i morse med den avdelningen där jag ska börja på måndag. Visa upp mig, hälsa på de jag inte redan känner och bara allmänt sätta mig in lite i hela processen som pågår och som jag nu ska bli en del av! Fick en telefon, vi kollade så jag kom in på min användare på datorn osv, lite fix och trix kvar på måndag morgon när jag börjar såklart men lite finns ju klart eftersom jag hade en del grejer redan förra året. Känns sjukt konstigt att börja jobba redan på måndag, men får ju hela Juli ledigt så det ska bli riktigt skönt! Har nog inte haft 4 veckor sammanhängande ledigt sedan jag gick i 6an-7an? ”men du har ju haft sommarlov när du pluggat?” – svar ja, men de har ju också inkluderat sommarjobb för att ha några pengar att leva på resten utav året så tro inte jag bara kunnat glida runt hela somrarna…