Idag har jag hållt igång i stort sett hela dagen, Henke har varit med sin familj i Trollhättan medan jag har klarat mig på egen hand med hjälp av Henkes bil. Började med att åka och köpa 5 begagnade Amigo-täcken till Sam i Mölndal och påväg därifrån stannade jag och kollade lufttrycket i däcken (lite av ett villkor för att få låna bilen, hehe) sedan skulle jag åka och handla all mat inför onsdag, men hade glömt kortet hemma. Hur tröttsamt är det inte? Hade tagit ut leg, busskort och bankkort och lagt i min lilla väska på nyår och glömt lägga tillbaka så fick snällt åka hem och hämta plånboken…. Nu är det i alla fall handlat både mat och ny router så att vi ska ha internet hemma igen, maten är inpackad och mina paket på posten är uthämtade.

När jag väl kom hem gick jag direkt ut och mockade boxen snabbt för att hinna in till JVM semifinalen mellan Finland-Sverige, och tror ni dem visar den på ”vanliga” kanaler? NEJ! Utan bara på TV12 och TV4Play PREMIUM, alltså IDIOTER! Hur kunde dem ens vinna rättigheterna för ett JVM när man inte ens kan visa det på Play gratis för svenska folket? Tur man bor nära mamma och pappa så att jag kan se matchen i sin helhet här, även om det medförde att jag missade Sveriges mål. Nu är det snart dags för sista perioden och jag hoppas Sverige lyckas komma ikapp och vinna matchen så vi får se dem i en final imorgon!

När matchen är slut ska jag upp till gården igen för att tömköra Sam, fixa lite i stallet och sedan gå in och ta en dusch innan jag åker till Henke ikväll igen 🙂