Igår var en lugn dag, började med att ligga kvar riktigt länge i sängenninnan vi gick upp för att äta oxfilé till frukost – jobbigt att vara student 😉 sedan åkte vi hem till Henkes föräldrar där jag fick massage av hans mamma för att trycka ut alla knölar jag har på vänster sida axel/skuldra/rygg. En otroligt skön-ond känsla, om ni förstår vad jag menar. 

Därefter en sväng till Allum för lunch på Max (nyttigt…) och sedan kolla lite i affärer. Ingen hittade någonting dock. Så vi åkte hem, jag tog in hästarna och mockade, vi tvättade lite och sedan kollade vi på Så mycket bättre & Känn ingen sorg tills vi somnade. 

Nu sitter jag och äter frukost, har varit ute i stallet och gett Sam mat. Ska strax ut dit igen, mocka och longera Sam lite, därefter blir det klippning av en häst. Skulle egentligen klippt två, men hade visst dubbelbokat mig så fick flytta denna till tidigare och troligtvis ta den andra imorgon, hon ska bara svara(!). Sedan ska jag och min pojk åka till Liseberg och ha en mysig em/kväll 🙂 

Riktigt skönt med en helg utan massa planer och måsten, bara kunna vara och umgås lite. Behöver stanna upp i vardagen lite och ta det lugnt, jag stressar alldeles för mycket. Ska verkligen försöka tänka på det när jag bokar in saker. Inte ta allt på samma dag, blir så stressigt då…