Nu tar jag ledigt för resten av dagen, har suttit och skrivit och fixat med rapporten i stort sett non-stop sedan klockan 8 imorse… Så nu tar jag kväll, inte helg för hela dagen imorgon ska också ägnas åt rapporten men däremot är jag rapportledig på söndag men istället väntar då treårstestet och flytt av båda hästarna, PHUU. Haha, känslan när man har ord för att vara ledig från att skriva rapport…. Nu orkar inte min hjärna mer, den skriker efter lite stallukt och häst istället 😉 Så det får det bli nu, först titta till Sam – som ska vila idag och efter middagen hemma hos mamma och pappa blir det en sväng till Judith för att även kvällsfodra och ta in hästarna där. Så skönt att de går ute såpass länge nu, det underlättar när man har 2 höpåsar, 2 krafthinkar och bokstavligt talat 2 bajshögar att fixa med!

Hur som helst, rapporten börjar kännas under kontroll nu, det sista jag gjorde var att göra en lista vardera för vilka kapitel som kräver mer textskrivande, samt vad för slags bilder jag ska fixa för att kunna färdigställa rapporten. I övrigt är det såklart säkerligen 100000 grejer som ska ändras efter korrekturläsning, men det är inte prio just nu – utan färdigställa rapporten i dess innehåll är det viktigaste i dagsläget. För att kunna göra det så krävs det att mätningarna på tisdag går som smort, för annars vet jag inte hur jag ska hinna ärligt talat…  Sedan ska även en opposition göras (avsatt hela tågresan på måndag till det) och presentationen förberedas så det blir hela sista veckan som ägnas åt det, men som tur är har jag redan två olika att utgå ifrån från tidigare presentationer under arbetets gång 🙂