Måndag, hästledig och massor att göra men ingen motivation. Det är en ganska bra beskrivning på mitt liv just nu…

Har i alla fall varit i skolan och grundmålat stommen till #chalmershindret igen. Nu sitter jag på mitt kontor, hade ingen lust till att gå till labbet idag (+ att det kändes onödigt för med så ont om tid hinner man ändå inte göra så mycket) så tar en heldag där imorgon istället, och skriver på min rapport och försöker strukturera upp arbetet lite med tidsplaner och måldatum för att peppa mig själv lite. Ska snart bege mig mot gymmet för att kötta lite ben och rumpa tillsammans med min pojk, så lär inte kunna gå imorgon men det är ett senare problem, haha!

Upptäckte just att jag glömt min kalender = KATASTROF, hoppas innerligt att den är hemma annars blir de kaos i mitt liv. Hatar när jag inte kan anteckna, göra listor och kolla upp datum/tider precis som jag vill. Planeringsfreak? Jo tack, men det är också ett måste när man har 1000 olika bollar i luften! Har lovat mig själv att snart ta välförtjänt julledigt, problemet är bara att jag har en del saker som måste redas ut innan jag kan slappna av ordentligt och när det berör flertalet andra personer som även dem har fullbokade kalendrar blir det lite jobbigare. Jag hoppas i alla fall vi kan lösa det ganska omgående, så att alla är på det klara med vad som gäller och så att jag kan slappna av och fokusera på andra delar av projekten och mitt liv. Jag SKA i alla fall börja gymma mer frekvent nu, det är ett måste också med tanke på att jag ska köra en del rehab från mitt knä, fick övningar från sjukgymnasten sist, så ska verkligen se till att ta mig tid till det. Minst 3 gånger i veckan framöver ska jag avsätta 2h till gym, så är det bara.

Vill föresten baka egna energibars igen, mycket nyttigare än de man köper – eller man vet åtminstone vad man stoppar i sig om man säger så eftersom det är man själv som stoppat i det i själva barsen 😉
Visst ser det gott ut?
Ska bara gå och skaffa lite mer tid…baka.jpg

Nu ska jag strax gå och köpa något att äta för att sedan bege mig mot gymmet, lovat att vara där 16 sharp så att jag kan möta upp Henke väl tajmat när han slutar!