Snart är dagen till ända, nu återstår bara två möten innan jag får sätta mig på bussen hemåt mot stallet, men oj så effektiv jag varit idag!
Jag har hunnit med föreläsning, presentation av projektplan, börjat på en rapport för projektet i kursen, spikat datum för både testning av utrustningen inför och ett datum för själva mätningen, köpt in saker som behövs för de olika projekten, fixat en kalender till stallet, lämnat in kvitton för pengar jag ligger ute med, gymmat – mina ben är döda!, mailat massa viktiga mail för att få reda på saker och ting i tid och kunna fortsätta projekt (både exjobb men även inom de andra hästprojekten), gjort listor för ”att kolla upp/fixa” inom varje del där jag är aktiv. Ja ni förstår själva, nu väntar två möten och sen är jag KLAR för idag i skolan!

Ikväll ska Sam få sig ett dressyrpass, bara checka av rundhet med mycket övergångar och tempoväxlingar samt lite sidvärts för att få honom mjuk i bogarna. Igår var han faktiskt över förväntan mjuk och fin när jag red ut, traven var riktigt fin! Kunde lyfta upp handen och han gick kvar i en relativt låg form, även om jag kanske hade önskat ännu längre och rundare men ute är han tittig så man får nöja sig med lite mindre än inne. Skritten var nästan värst igår, tyckte han bara släpade benen efter sig och hade huvudet uppe bland stjärnorna som en giraff där, medan i trav och galopp fick jag ett riktigt härligt avstamp och steg med påskjut bakifrån – härlig känsla det där! Inte lika härligt när det började snöregna innan vi kom hem…

Nu – möte!img_6145.jpeg