Idag har varit en ganska fullproppad dag, började med att jag var tvungen att svänga förbi skolan för att lämna ett USB minne som jag lånat, samt kolla en grej i labbet. Sedan var tanken att åka direkt till Högsbo för att hämta kläderna på brodyr inför Stockholm, men då hade de såklart lunch kl.12 exakt när jag skulle vara där typ… Så dålig tajming!

Blev lite tid på skolan, så hann faktiskt med att både få hjälp med att koppla upp min dator mot skrivaren på avdelningen samt skriva lite i rapporten och skriva ut den för att ha i pappersform att pilla med på tåget/i Stockholm. Därefter skulle jag ta mig ut till Högsbo, och det gick bra allting och kläderna var klara och snygga. Enda nackdelen var att hem matchade ta mig fan INGENTING. Först var bussen från Högsbo 17 minuter försenad, när jag väl kom till Markland för att byta till ROSA som går ända hem så gick den precis, och det var 12 min till nästa. Dålig tajming igen!

När jag väl kom hem så fick jag skynda arslet av mig för att hinna rida innan det blev mörkt, men jag hann! Och Sam tyckte det var kul att komma ut på en runda i skogen, han var pigg som en lärka om jag nu ska vara lite ordspråkig såhär på kvällskvisten. Nu har jag börjat packa inför imorgon, måste dock hem till mamma och pappa för att hämta en resväska och lite brev som jag tydligen hade fått! Utöver det måste jag duscha ikväll också, för imorgon blir det upp med tuppen för att åka till stan och ta tåget till Stockholm och Sweden International Horse Show i 3 dagar, wiho!Skärmavbild 2014-05-24 kl. 12.08.54.png
Såhär säger Sam, från mig, till er andra som inte ska till Stockholm 😉 Mohaha!