Godmorgon hörrni!

Tänkte vara duktig idag och gå upp tidigt, men lättare sagt än gjort när Henke ligger bredvid så varm och go…. Så blev inget med det, utan gick upp först nu strax efter nio, får väl ta en ”invänjnings vecka” nu efter jullov och allt, men sedan får det bli andra bullar med bättre morgonrutiner – tror egentligen att man mår bättre av det.

Hur som helst, nu ska jag slänga i mig lite frukost och byta om för att gå ut och hämta in Sam inför fotograferingen och berätta för honom hur man uppför sig, haha. Vädret ser i alla fall lovande ut, uppehåll och sol som sticker fram mellan molnen 🙂 Beroende på hur lång tid fotograferingen tar, är ju trots allt för skolprojekt – bilder att ha med i arbeten osv för att vara helt hundra på upphovsrätt, men beroende på när vi är klara kanske jag tar en sväng till gymmet sen innan mötet som vi ska ha ikväll. Känner att jag behöver få ur mig lite skit och slagg på gymmet så de hade suttit fint, det är ju inte direkt väglag för en löprunda idag som jag förstått det 😉

söt