Godmorgon / Goddag!

Jag har varit i full gång sedan tidigt i morse. Tanken var från början att vara i Scandinavium redan 09.30 imorse för att hänga med Oliver och Karsten och ”jobba” lite. Men så insåg jag att det redan var tisdag, vilket innebär att; presskonferensen är imorgon, mässan börjar om 2 dagar och min presentation ska hållas om 3 dagar – PANIK! Men nu är det nedpunktat vad jag ska säga på presskonferensen, presentationen tills på fredag är så gott som klar – nu ska jag bara göra lite punkter till mig själv på vad jag ska ta upp också.

Nu ska jag sätta mig och leka med sand, fixa cylindrarna till mässan, innan jag beger mig mot Scandinavium för mer kunskap och roligheter denna dagen lång! Får väl se när jag kommer hem ikväll. Tur i oturen att Sam är ”skadad” och ska ta det lugnt, så jag inte behöver ha dåligt samvete om han får vila – dessutom har han & hans kompis fått en ny större hage pga att en utrymmarkung till ponny behövde deras gamla (strömmen går bättre där) så det går ingen nöd på honom i solskenet!

Föresten, på tal om något helt annat men HÄR är en artikel från IGE-dagen som jag var med på i fredags (Invite a Girl to Engineer tror jag det står för).

underlagPDF