Satte mig med anteckningarna och några gamla tentor framför mig och gick igenom lite saker, men sedan kände jag liksom att nu är det nog det får gå som det går. Då var klockan strax innan tio, och jag insåg att jag måste göra något vettigt av tiden för att inte gå runt och stressa upp mig över att  jag borde plugga. Så jag beslöt mig, efter medhåll från Henke, att de kunde vara ett bra tillfälle att få Sam korthårig igen 😉 Sagt och gjort, jag och klippmaskinen begav oss mot stallet och all päls på Sams kropp rök. Det blev dock ingen längre eller svår övervägning för hur jag skulle klippa eftersom jag bara hade 2h på mig så det, det blev kroppen men inte huvud&ben.

 
 Resultat ????

Funderade lite på det undertiden jag skrev förgående inlägg, och insåg att raka ben & ansikte gör jag endast för utseendets skull och med tanke på att jag har bestämt mig för en helt och hållet träningsinriktad höst & vinter, med eventuellt undantag för KM, så behöver han inte vara tävlingssnygg. Kommer ändå behöva raka igen i vinter, brukar bli lagom runt jul/nyår där och då kan jag köra på hela alltet då istället så är han snygg inför tävlingarna i vår! Så därav blev beslutet att endast köra på kroppen, det är ju trots allt den pälsen som ”stör” och blir så enormt svettig.

Nu är jag nyduschad, var SÅ skönt att få av sig alla småhår som hamnar på hela kroppen, och har precis ätit lunch. Ska fixa ordning det sista och packa väskan nu för att bege mig mot skolan och dagens tenta. Hatar egentligen eftermiddagstentor just för att halva dagen går man runt och ”borde plugga!” men samtidigt som man vet att det inte är någon större idé att sitta med det så tätt inpå för man lär sig inget nytt, men då är det bra att ha en häst att lägga tid på hehe!