Hej lördag!

När detta inlägg publiceras är jag mest troligt påväg till, eller framme i, Lindome där kick-offen ska vara idag. Hatar när jag inte är helt 100 på hur man kör och hur lång tid det tar, men har räknat på 30min och kollat kartan så jag hoppas det räcker!

Kom på igår kväll (alltså i skrivande stund – nu), när jag skrev att jag inte kan lova någon direkt uppdatering under dagen att jag inte berättat att jag anmält mig till Agrias Ridskoleboost på Clareberg på onsdag. Inbjudan skickades ut till ridklubbar och dess ridlärare, personal samt styrelse var varmt välkommen – och jag ser det såklart som gratis kunskap som allt annat i hästväg, jag får inte nog! Dagen kommer innehålla lite allt möjligt, inriktat på ridskolor&ridskolehästar såklart men det är ju trots allt ridning&hästar så jag anser att all kunskap, så länge det är vetenskapligt och trovärdigt, är bra kunskap.

Det börjar med lite föreläsning om hållbarhet och exteriör på ridskolehästar, dagen fortsätter med vad man ska tänka på vid nya hästar till ridskolan med smittskydd osv, sedan är det lite information angående försäkringar och kampanjer ridskolor kan ha/få genom Agria samt Nova Horse & Trading. Därefter är det lunch, och sedan en praktiskt boost i 2 grupper om 3 personer dit man kunde anmäla sig med egen häst, och som jag såklart gjorde – och kom med! Så det ska bli oerhört spännande, vi ska träna för Daniel Svensson, A-tränare från Strömsholm, som jag inte känner till alls faktiskt så det ska bli kul att höra vad han har för system och upplägg för träningar, och vad han har för synpunkter på mig & Sam.

Massor av kunskap ska alltså samlas, och jag hoppas att jag har massor att dela med mig av efter onsdag – som vanligt när jag ska iväg på något där information eller kunskap kan komma att spridas så har jag med mig penna&papper. Likaså idag!

Skärmavbild 2016-01-15 kl. 21.30.24