Godmorgon i solen!
Visst är det härligt? Man får allt lite vårfeeling, bara snön som ska försvinna för att fullborda den helt, hehe. Idag tog jag sovmorgon, vaknade strax efter sju då tanken var att gå upp för att få en effektiv dag, men hade så himla ont i huvudet (troligtvis pga för lite vatten och för dålig luft…) så blev 1,5h extra sömn. Nu känner jag mig desto mer utvilad. Tror det är viktigt att även om man har en planering för dagen, som oftast är ganska fullspäckad, kunna ändra den för sin egen hälsas bästa. För min del hade det aldrig funkat att gå upp med huvudvärken imorse, då hade den suttit i hela dagen och jag hade blivit mycket mindre produktiv.

Nu är jag i alla fall igång, om något seg, och redo för att ta tag i dagens to-do, den innefattar allt från att gräva 2 gropar, harva och vattna manegen till att gymma, returnera ett paket och åka in till stan för mässträning med Chalmers ikväll. Kommer somna gott ikväll, men med tanke på variationen i sysslorna tror jag det kommer bli en bra dag – roligt och givande på många olika sätt. Sam ska få sig ett dressyrpass, ska faktiskt ner och kolla hur paddocken ser ut tänkte jag – första passet där i år i så fall tror jag!
tolsere

Önskar att jag kunde åkt till Borås och kollat tävlingar dock, det är väl enda gången man önskar sitta inomhus i ett ridhus när det är sol på utsidan 😉