Idag är det söndag och jag har jobbat på gården hela dagen idag också. Fick dock hjälp av min fina pojkvän imorse, kanske pga lite dåligt samvete efter min kväll i ensamhet igår 😉 ? Så fick mockat å fixat alla höpåsar, vatten + krafft direkt vilket gjorde att resten av dagen gått mycket mycket fortare och vi hann med att åka och handla å tvätta osv!

   

 Lite trltt efter allt bus! 

Nu ska vi laga mat inför morgondagen, det är sista dagen i skolan för oss båda innan julledighet! ? imorgon väntar en trip till Landvetter för att möta upp holländaren jag träffade i Stockholm under horse show gällande underlaget. Han har med sig lite saker till mig som jag förhoppningsvis kan ha användning för i mitt exjobb. Direkt därifrån ska jag till skolan för att ha möte med exjobbet och stämma av en del grejer inför nästa termin. Därefter har jag lite ”dötid” men den kommer spenderas väl i labbet innan ett sista möte vid 16.30 gällande studentryttarföreningen. 

 Dessutom ska jag förhoppningsvis möta upp och köpa sadel imorgon – äntligen ? Enda nackdelen att den är brun så måste köpa nytt & byta ut lite utrustning! Jaja, det blir skoj 😉