Ytterligare en dag till historien, något fullproppad sådan men nu är den snart över och jag ska mysa med min pojk. Började i morse med att äta frukost, byta bil och åka med en av ridskolehästarna på återbesök hos veterinären. Därefter lunch och lite planering, en uteritt på min prinsen för att snabbt slänga sig genom duschen och till skolan för ett möte som blev 3h långt så kom precis hem från det… Blir inte mycket mer vettigt gjort idag, ska snart sova vid sidan av min fina pojkvän tänkte jag.ChalmersHoodie

Hann med lite exjobbs snack på kliniken och fick en hel del nya ideér och inspiration som jag ska kolla upp under morgondagen! Riktigt spännande projekt det här, och nu är tanken att börja lite mer praktiskt med labb och provytor. Jag hoppas jag kommer in i labbet nu, att min access börjat gälla, så jag kan fortsätta där inne på torsdag i stort sett en heldag. Vore verkligen najs att få igång den delen av projektet också! Även brodyr ska fixas imorgon, tillhörande ex-jobbet, många telefonsamtal lär det bli men det är mycket som måste bli klart inom ganska snar framtid. Ska även fixa min ”on-going-presentation” powerpoint och börja skriva lite på rapporten för det är ju en hel del som ändrats sedan dag 1 så det är ju bra att uppdatera åtminstone med stödord eller meningar så man har lite koll på läget!

Nu -> sängen!